Skip to Content

Kjøp SAS-billetter med kredittkort

Posted on

Følger du med her på bloggen vil du ha sett at vi tidligere har anbefalt å alltid kjøpe flybilletter med kredittkort. Vel, i dag kommer NA24 etter i forbindelse med den luskende SAS konkursen og anbefaler: “– Kjøp SAS-billettene med kredittkort“.

Da er du i alle fall sikret ved en eventuell konkurs, sier Forbrukerrådet.

Han viser til at Forbrukerrådet følger med på det som skrives om SAS i media, og at selskapet har en form for D-dag på mandag med å finne en løsning på sparepakken med de ansatte.

– Utover dette har vi ingen informasjon om selskapet, men med kredittkort er du i alle fall sikret ved at du kan rette ditt krav mot kredittkortselskapet ved en eventuell konkurs, sier han.

De av oss som reklamerer via Tradedoubler fikk i dag denne emailen:

Stopp SAS-annonsering!

Kjære Affiliate,

Vi har akkurat fått beskjed om at SAS, grunnet interne forhold, har måttet beslutte at all annonsering må fjernes i følgende periode: fra midnatt søndag den 18.11.2012, til midnatt tirsdag den 20.11.2012.

Alle affilates bes herved om å fjerne all annonsering for SAS i denne perioden. Tradedoubler vil i løpet av dagen fjerne alle SAS sine bannere fra våre systemer. Dersom du ikke erstatter dine bannerplasseringer som viser SAS-annonser med annet innhold, vil disse vises som blanke. Det vil heller ikke betales ut provisjon for eventuelle salg som genereres i denne perioden.

Vi beklager at vi på nåværende tidspunkt ikke har annen informasjon å meddele. Vi håper, og gjør regning med, å ha mer informasjon på tirsdag/onsdag. Vi har fått beskjed om at annonsering er planlagt gjenopptatt i løpet av onsdagen. Vi vil holde alle affiliates løpende informert.

Det blir spennende å se i neste uke. Personlig har jeg liten tro på en konkurs, men ja, ville nok benyttet kredittkort om jeg skulle kjøpe en SAS-billett i helgen. Mangler du et kredittkort? Sjekk ut norges beste kredittkort-oversikt her.