Skip to Content

Bolia med 25% returgebyr (angrerett v/kjøp i Bolia butikk)

Posted on

hjemmesidene sine skriver Bolia:

“Hos Bolia har alle angrerett, senest 14 dager etter mottak av varen. Innen fristens utløp skal varen være returnert i den stand du mottok den, i originalemballasjen. Dersom den 14. dagen er en lørdag, søndag eller helligdag, utløper fristen påfølgende hverdag.”

Det de imidlertid ikke forteller deg om er at de krever 25% returgebyr dersom du vil levere varen tilbake. Hos Bolia bestiller man som kjent varen i butikk, hvorpå man senere får den levert hjem på døren. La oss si at du kjøper en sofa til 20.000,- og denne viser seg ikke å passe inn / feil farge / eller hvasomhelst og du ønsker å levere den tilbake, din kostnad blir da:

  • 800,- (leveranse til dør)
  • 5000,- (25% av sofa’ens pris)
  • 800,- (leveranse tilbake)
Så her må du altså ut med 6600,- kr dersom du ønsker å levere sofa’en tilbake.

Og dette er ikke nevnt på hjemmesidene. Faktisk er det ikke nevnt noen steder, Googler man etter “25% returgebyr bolia” får man fint lite. Dersom noen skulle være i tvil, her er kontrakten du signerer på i butikken:

Angrerett kontrakt bolia

En annen ting som kan være verdt å merke seg er at Bolia også krever disse 25%’ene dersom du skulle finne på å ombestemme deg før levering.

Så gjenstår det vel bare å minne folk på at de på IKEA har ganske greie betingelser på retur av varer 😉