Skip to Content

TwoCards kredittkort med gebyr for inaktive kunder

Posted on

Om du er en av de som har benyttet deg av Terra sitt tilbud om TwoCard gratis kredittkort bør du vite at du snart kommer til å bli belagt med et gebyr om du ikke gjevnlig bruker kortet.

Det er DinSide som melder dette i dag. Gebyret skal visstnok være på kr. 149,- dersom man ikke har benyttet kortet de siste 12 månedene. Mange av oss liker å ha et ekstra kort i bakhånd på ferie osv. dersom man skulle være uheldig å miste / bli frastjålet hovedkortet – og et slikt reservekort vil ikke alltid bli brukt gjevnlig. Det kan se ut til at TwoCards ikke lenger er et alternativ for dette bruket  – men heldigvis finnes det kort på markedet som fremdeles er gratis å ha og å bruke, f.eks. 365 Direkte og Gebyrfri.no. Ett av de har også en ganske imponerende reiseforsikring inkludert.

Terra på sin side begrunner det nye gebyret med forventete utgifter med potensielle nye krav fra myndighetene.